Service & support

Agrometius is zich bewust van het feit dat u in tijden van drukte zoveel mogelijk productie wil draaien en eventuele stilstand zeer vervelend is. Daarom staan service en ondersteuning bij ons hoog in het vaandel!

Bij Agrometius kunt u rekenen op een breed programma van diensten dat helpt om uw productiviteit te verhogen. Vanuit onze vestigingen bieden wij telefonische ondersteuning via de helpdesk of per e-mail ().

Indien een storing niet telefonisch te verhelpen is, komt iemand van onze buitendienst langs op locatie om het probleem te verhelpen. Onze servicebussen zijn ruim uitgerust met gereedschap en reserve onderdelen.

Als Trimble Certified Service Center kan Agrometius snel en adequaat reparaties, onderhoud en aanpassingen aan apparatuur verrichten. Indien een reparatie onverwacht toch langer gaat duren kunnen wij veelal vervangende apparatuur ter beschikking stellen.

Regelmatig verzorgen wij cursussen in ons trainingscentrum of op locatie. De cursussen zijn modulair opgebouwd en kunnen hierdoor op maat voor u worden samengesteld.

Onze ervaren en goed opgeleide medewerkers zijn u graag van dienst.