Over Agrometius

Agrometius is een technisch handelsbedrijf en dienstverlenende organisatie die zich volledig heeft gespecialiseerd in GPS-techniek en precisielandbouw. Agrometius is in 2010 opgericht uit een verzelfstandiging van de landbouwafdeling van Geometius. De afgelopen jaren is de landbouwtak, uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met meer dan 40 medewerkers en vestigingen in Nederland en België. De medewerkers van Agrometius hebben veelal een landbouwkundige of technische opleiding en beschikken naast vakkennis over veel praktijkervaring. Hierdoor wordt u snel en deskundig geholpen.

De hoofdactiviteit van Agrometius is het importeurschap voor de Benelux van Trimble Agriculture producten. Naast het leveren van hard- en software verzorgt Agrometius de volledige aftersales. Hierbij moet u denken aan het inbedrijfstellen van apparatuur, ondersteuning, onderhoud, reparatie, trainingen en verhuur van apparatuur. Agrometius biedt u met deze producten en diensten een totaalpakket.

Een combinatie van kwalitatief hoogwaardige apparatuur, goed opgeleide medewerkers met ruime praktijkervaring en een compleet pakket aan GPS- en precisielandbouwproducten, maken dat Agrometius voor u …partner in precisielandbouw is.

De kernactiviteiten van Agrometius bestaan uit:

  • Verkoop
  • Helpdesk (support)
  • Training en instructie
  • Productontwikkeling
  • Onderhoud, service en reparatie
  • Projecten en systeemintegratie

Agrometius is distributeur van:

 

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen onze organisatie? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.