Cursussen

Bent u beginnend GPS-gebruiker of heeft u al enige ervaring maar wilt u het optimale uit uw apparatuur halen? Agrometius organiseert iedere 1e woensdag van de maand gebruikerscursussen voor diverse Trimble producten. Afhankelijk van uw kennis en ervaring zijn er cursussen voor beginners en gevorderden. Tevens kunnen wij bij u op het bedrijf maatwerkcursussen verzorgen, zodat we u en uw personeel gericht bijscholen.

Alle cursussen worden gegeven door onze support medewerkers die veel praktijkervaring hebben met de Trimble apparatuur in diverse teelten, bewerkingen en omstandigheden. Kijk in de agenda of in het overzicht hieronder voor de eerst volgende cursus of neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een cursus op maat.

 

Het programma

De Introductiecursus. Bij aflevering of inbedrijfstelling van een systeem wordt een korte instructie gegeven, waarin de werking van de basisfunctionaliteiten wordt uitgelegd. Na deze instructie moet de gebruiker in staat zijn de apparatuur zelfstandig te kunnen bedienen en werkzaamheden met het systeem uit te voeren.

De Basiscursussen zijn bedoeld voor gebruikers die recentelijk een Trimble-systeem en/of softwarepakket hebben aangeschaft. Er wordt aandacht besteed aan een stuk theorie zodat de gebruiker meer inzicht krijgt in de werking van zijn systeem. Tevens wordt de software uitgebreid behandeld, zodat de gebruiker meer functionaliteiten kan gaan benutten. Voor deelname aan een basiscursus is enige kennis van de werking van het systeem een pré.

De Gevorderdencursussen behandelen specifieke toepassingen voor de gevorderde Trimble-gebruiker, die zijn apparatuur en/of software optimaal wil benutten. Voor deelname aan een gevorderdencursus wordt verwacht dat de gebruiker de standaard funcionaliteit van zijn systeem goed kent. De gevorderdencursussen sluiten goed aan op de Basiscursussen.

Maatwerkcursussen zijn vooral bedoeld voor groepen en kunnen in het trainingcentrum worden gegeven of desgewenst bij u op het bedrijf. Deze cursus wordt in overleg met de klant op maat samengesteld om aan te sluiten op specifieke wensen en behoeften. Ook kunnen we aan de slag gaan met door de gebruikers aangedragen praktijkvoorbeelden.

 

Cursusoverzicht

Onderstaand treft u een overzicht van onze cursusplanning: